Monica Geuze, Anna Nooshin en Fred van Leer Beeld © ANP

Krijgen BN'ers betaald om docu Anna Nooshin aan te prijzen?

04 mei 2022 11:22

Anna Nooshin (35) is onlangs toegevoegd aan het rijtje bekende Nederlanders met een eigen documentaire. Momenteel is in 'ANNA: STATUS' alles te zien over het leven van de influencer. Zoals dat vaak gaat met docu's, wordt ook het verhaal van Anna door bekende vrienden wat gepromoot via social media. Het lijkt er alleen op dat zij dit niet geheel vrijwillig doen, maar tegen betaling.

"Nou is Anna natuurlijk wel een vriendin van mij"

Fred van Leer zegt bijvoorbeeld dat hij de docu over Anna's leven 'echt heel mooi' vindt. "Nou is Anna natuurlijk wel een vriendin van mij, dus ik dacht: ik weet wel veel, maar dit verhaal wist ik niet", aldus Fred in zijn Instagram Stories.

Wat wel opvalt, is dat heel klein '#ad' in beeld staat, wat zoveel betekent als advertentie. En dat is dan weer iets dat 'de sterren' alleen bij een post plaatsen als ze er geld voor krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anna Nooshin bijt van zich af na uitspraken Maxime Meiland

Monica Geuze zegt zelfs eerlijk dat ze door Prime Video is gevraagd om haar eerlijke mening te geven over de nieuwe docureeks van Anna. "Hoewel ik Anna al jaren ken en vaak in situaties zoals deze foto, heb ik door de docu zo’n andere kant van haar gezien", aldus Monica.

Ook Monica vertelt eerlijk dat het om een advertentie gaat. Zij schrijft namelijk netjes '#partner' bij haar Instagram Story. En daardoor luidt de vraag: krijgen deze BN'ers betaald om de docu van hun 'vriendin' Anna Nooshin aan te prijzen?

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anna Nooshin gestopt met vloggen: 'Mijn leven niet waardig genoeg'

Meerdere juicechannels hebben zich al uitgelaten over de opvallende berichten van onder anderen Fred en Monica. 'Dat je je eigen vrienden moet betalen. Wat erg', aldus Yvonne Coldeweijer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!