Roxeanne en Rachel Hazes Beeld © ANP

Rachel Hazes hoopt op hereniging met Roxeanne: 'Zij kiest ervoor geen contact te willen'

04 mei 2022 13:42

Het is geen geheim dat de verstandhouding tussen Rachel Hazes (52) en haar dochter Roxeanne (29) momenteel niet bepaald je van het is. Moeder en dochter spreken elkaar al jaren niet meer en áls er iets over hen beiden in de media komt, gaat dat over een ruzie. Rachel houdt de hoop dat het weer goedkomt met Rox, vertelt ze in 'Story'.

"Mijn moederhart staat altijd open voor haar"

"Ik heb meermaals contact met Rox gezocht, maar zij kiest ervoor dat niet te willen", zegt Rachel in het weekblad. "Dat respecteer ik." Toch blijft de deur altijd open voor haar dochter. "Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar."

Recent nog vroeg Rachel haar dochter te getuigen in een aantal oude geschillen, waarbij Rachel, naar eigen zeggen, grote bedragen afhandig zouden zijn gemaakt. Roxeanne gaf aan niet te willen getuigen, omdat ze dan dingen zou zeggen die de reputatie van haar moeder nog verder zouden beschadigen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes: '10.000 euro verdwenen tijdens volmacht na inzinking'

Rachel probeert niet om Roxeanne te overtuigen alsnog een verklaring af te leggen. "Dat heeft geen zin. Ik hoop dat Rox op een gegeven moment een helder moment krijgt en zich afvraagt: 'Waarom doet mijn moeder dit?' Maar ik dwing niets af bij mijn kind."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes eerlijk over poging tot zelfdoding: 'Afscheidsbrief geschreven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!