Amber Heard Beeld © ANP

Amber Heard: 'Dacht dat eerste klap van Johnny Depp grap was'

05 mei 2022 02:16

Amber Heard (36) heeft onder ede verklaard dat ze tijdens haar huwelijk met Johnny Depp (58) meerdere keren door de acteur geslagen is. De 36-jarige actrice werd door haar advocaat Elaine Bredehoft gevraagd of ze zich nog de eerste keer kon herinneren dat ze een klap kreeg, waarop Amber antwoordde 'dat dat moment mijn leven veranderd heeft'. Dit meldt 'People'.

"Ik wilde niet dat de man van wie ik hield zo was"

Volgens Amber had ze een normaal gesprek met haar Johnny, totdat ze hem vroeg naar een tatoeage op zijn lichaam die moeilijk te lezen was. Toen de acteur het haar uitlegde begon ze te lachen, waarop hij volgens haar explodeerde. "Zo simpel was het. Ik moest lachen omdat ik dacht dat hij een geintje maakte, maar toen sloeg hij me in mijn gezicht. Ook toen lachte ik, omdat ik niet wist wat ik moest doen. Ik was er echt van overtuigd dat het het grapje was. Ik keek hem aan, wachtend op een reactie, maar die kwam er niet. Want het was geen grapje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Amber Heard heeft PTSS door mishandeling Johnny Depp'

Vervolgens zou Johnny Depp haar nog een keer geslagen hebben, nadat hij haar een 'funny bitch' had genoemd. "Toen was het wel duidelijk dat het geen grap betrof. Ik had gedacht dat ik wel een reactie zou geven maar als vrouw zijnde ben ik nog nooit op zo'n manier geslagen. Ik ben een volwassene en zit naast de man van wie ik houd, die me zonder reden een klap geeft."

Amber raakte emotioneel tijdens haar verklaring en vertelde dat ze na de klap die Johnny haar gaf op de grond viel. "Ik had zo graag gewild dat hij zei dat het een geintje was. Want het deed me fysiek geen pijn, ik wilde hem ook niet verlaten. Ik wilde niet in deze realiteit zijn. Ik wilde niet dat de man van wie ik hield zo was, want dan kun je niet meer terug. Ik ben niet dom. Je kan geen vrouw slaan, je kan geen man slaan, je kan niemand slaan."

Huilend verklaarde Amber terwijl ze naar de juryleden keek: "Ik wist dat het fout was en dat ik hem moest verlaten. En dat brak mijn hart. Ik zou willen dat ik hier zat en kon zeggen dat ik voor mezelf opkwam en de deur uit ben gelopen." Vervolgens vertelde ze dat Johnny begon te huilen na wat hij haar had aangedaan en haar beloofde 'het nooit meer te doen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beveiliger Johnny Depp zag hoe Amber Heard acteur sloeg

Vorige week liet Johnny Depp tijdens zijn verhoor weten 'mevrouw Heard nooit geslagen te hebben'. De acteur verklaarde eveneens überhaupt nog nooit een vrouw geslagen te hebben.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!