Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes bij de presentatie van zijn kledinglijn. Beeld © ANP

Lil Kleine en Jaimie Vaes beiden aanwezig op extravagant huwelijk

5 mei 2022 09:47

Lil Kleine (27) en Jaimie Vaes (32) zijn beiden gespot op het huwelijk van de Belgische horeca-uitbater Vincent van Trier (39) en zijn nieuwbakken vrouw en modeontwerpster Cilem Tunc (29). Dat meldt 'Het Laatste Nieuws'.

Lil Kleine en Jaimie Vaes hebben geen contact meer gehad nadat de rapper werd opgepakt voor mishandeling van zijn vriendin. De relatie is inmiddels over, vertelde Jaimie vorige maand in Khalid & Sophie. Na de mishandeling kreeg Jorik, zoals Lil Kleine echt heet, een contactverbod. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine heeft een contactverbod met Jaimie Vaes

Lil Kleine was te gast op het huwelijk en trad daar ook op. Jaimie staat met de bruid en haar vriendinnen op de foto, zo valt op social media te zien. Het huwelijk duurde meerdere dagen en de kans is dus groot dat Jorik en Jaimie niet tegelijkertijd, maar beiden op een andere dag, aanwezig waren. Ook gezien het contactverbod lijkt dat logisch.

Tekst gaat verder onder de foto's.

Jaimie Vaes op huwelijk
Lil Kleine op huwelijk
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes opgelucht dat beelden mishandeling gelekt zijn

Het partijtje vond plaats in de Handelsbeurs in Antwerpen - en mocht wat kosten. Zo werd chef Salt Bae ingehuurd. Die komt normaal gesproken alleen opdraven voor een schamele 300.000 euro. Topchef Roger van Damme verzorgde de bruidstaart. 

Hoe kwam Yvonne Coldeweijer aan beelden van mishandeling door Lil Kleine?

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!