Jessie J Beeld © Getty Images

Jessie J heeft miskraam nog niet verwerkt: 'Voelde me zo alleen'

5 mei 2022 16:51

Zangeres Jessie J (34) onthulde in november 2021 een miskraam te hebben gehad. In de podcast 'The Diary of a CEO' vertelt de Engelse singer-songwriter openhartiger dan ooit over de gitzwarte periode in haar leven en het rouwproces dat ze doormaakt.

"Ik had niemand om bij uit te huilen en dat was wat ik nodig had"

Jessie J, bekend van hits als 'Price Tag' en 'Bang Bang', vertelde in november al over haar turbulente jaar. Tijdens een concert in Los Angeles hield ze het niet droog, waarop de zangeres vertelde dat ze recent een miskraam had gehad. "Ik had twee scans op dezelfde dag en tussen de eerste en de tweede scan is de baby overleden", doet ze nu haar verhaal.

Na de eerste scan hadden de artsen Jessie, die besloot in haar eentje moeder te worden, wel al verteld dat de baby een lage hartslag had en waarschijnlijk gehandicapt of misvormd zou zijn. Toen ze een andere arts zag voor een second opinion, ontdekte ze dat haar kindje was overleden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessie J gelukkig in de liefde met basketballer Chanan Colman

In plaats van het nieuws voor zich te houden, onthulde Jessie de miskraam vlak voor haar concert in een, inmiddels verwijderde, Instagram-post. "Ik heb het gepost omdat ik niemand had om op terug te vallen", vertelt ze over die keuze. "Ik had niemand om bij uit te huilen en dat was wat ik nodig had."

In het interview beschrijft de zangeres ook hoe ze zich voelde toen ze thuiskwam van het concert. Ze vertelt: "Ik stapte alleen in de auto na de show en ik kwam thuis, ik opende mijn voordeur en ik sloot de deur, toen viel ik op mijn knieën. (...) Ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld in mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog meer pech voor Jessie J: ze loopt corona op tijdens concert

Jessie gelooft dat de reden dat ze een miskraam kreeg is omdat ze 'het niet alleen mocht doen'. Ze legt uit: "Ik moet iemand vinden die dit net zo graag wil als ik. Ik ben dankbaar dat ik heb mogen ervaren dat ik zwanger ben... Het heeft de deur voor mij geopend om dieper van mezelf te houden." Wel zit ze nog altijd in het rouwproces. "Ik heb momenten van intens verdriet en verdriet, maar ik heb ook momenten van opwinding, wetende dat ik het niet alleen zal doen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!