Kim Kardashian Beeld © ANP

Trainer Kim Kardashian verdedigt gewichtsverlies: 'Keihard gesport'

05 mei 2022 17:13

De personal trainer van Kim Kardashian (41) verdedigt haar bekritiseerde snelle gewichtsverlies om in haar jurk van het Met Gala te passen. Volgens hem heeft de realityster 'niets ongezonds' gedaan om in drie weken tijd ruim 7 kilo af te vallen, zodat ze de japon van Marilyn Monroe kon dragen.

"Ze heeft zichzelf niet uitgehongerd en volgde een uitgebalanceerd dieet"

"Ze heeft keihard gesport", zegt haar trainer. "Ze heeft zichzelf niet uitgehongerd en volgde een uitgebalanceerd dieet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ray J: 'Ik lekte sekstape niet, Kim Kardashian zat er zelf achter'

Kim kreeg kritiek toen ze op de rode loper van het gala in New York vertelde dat ze een heel strikt dieet had gevolgd omdat ze anders niet in de jurk zou passen. Ook zei ze gelijk na het gala fastfood te gaan eten omdat ze trek had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marilyn Monroe-experts ziedend op Kim Kardashian vanwege jurk op Met Gala

Op sociale media zorgden haar opmerkingen voor ophef. Onder anderen Riverdale-actrice Lili Reinhart haalde op Instagram uit naar de Kardashian-telg. 'Dat je op een rode loper in een interview zegt dat je zo'n honger hebt omdat je de afgelopen maand geen koolhydraten hebt gegeten, alleen maar om in een fucking jurk te passen', schreef ze. 'Stop alsjeblieft met het steunen van deze stomme, beschadigende beroemdheden van wie het imago alleen maar draait om hun lichamen.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!