Fabrizio Tzinaridis Beeld © Videoland/De Bachelor België

Fabrizio heeft geen spijt van seks in De Bachelor: 'Er was aantrekkingskracht'

11 mei 2022 10:37

Fabrizio Tzinaridis (29) deelde het bed met Sanne, Madieke én Margaux. En heel Nederland en Vlaanderen kon in 'De Bachelor België' meegenieten van zijn nachtelijke escapades. "Ik kan niet zeggen dat ik er spijt van heb", vertelt hij nu in de 'RTL Boulevard Reality Podcast'.

"Het is niet zo dat ik iets gedaan heb tegen hun zin"

Fabrizio legt uit: "Hetgeen is ook dat ik die dates individueel ben ingestapt. We hadden al vaker gezoend, er waren al aanrakingen geweest, er was affectie, er was warmte, er was aantrekkingskracht. En als er dan een knappe vrouw langs mij ligt, de een in lingerie en de ander niet... ik ga er ook niet omheen draaien: ik vind dat leuk en het is niet zo dat ik iets gedaan heb tegen hun zin."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat gebeurt er eigenlijk met de rozen na de ceremonie in De Bachelor?

De realityster snapt dat het voor sommige mensen wat 'heftig' kan overkomen dat 'ie zo snel achter elkaar met drie vrouwen het bed in dook, maar volgens Fabrizio heeft hij een normaal libido. "Ze zien het ook allemaal op 50 minuten tijd. 72 uur is natuurlijk ook niet lang, maar er wordt zo kort door de bocht over het seksuele gepraat dat heel de essentie van de date, de leuke dingen, de grappige dingen (…), daar wordt gewoon niet over gepraat."

Luister op SpotifyApple Podcasts en Google Podcasts. Alle afleveringen van De Bachelor België kijk je terug bij Videoland.

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

00:51
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!