Beeld © Getty Images, KRO-NCRV, Instagram @thooootje

Déze vijf entertainmentnieuwtjes gingen deze week viral

06 mei 2022 19:21

Het is nooit rustig in de entertainmentwereld. Het was deze week ook weer flink onstuimig. Met deze vijf nieuwtjes begin jij je weekend goed geïnformeerd.

1. Kim Kardashian en haar Marilyn Monroe-jurk

Kim Kardashian verbaasde vriend en vijand toen ze op de rode loper van het Met Gala verscheen met een iconische jurk die ooit door Marilyn Monroe werd gedragen. Over de jurk droeg Kim constant een grote witte sjaal. Dat zag er weliswaar mooi uit, maar had ook een andere reden: Kim kreeg de jurk niet dicht, waardoor de achterkant bedekt moest worden. 

En dat terwijl ze binnen drie weken tijd ruim zeven kilo afviel zodat ze de japon kon dragen. Volgens de trainer van de Kardashian-telg deed de selfie queen 'niets ongezonds' om snel gewicht te verliezen. "Ze heeft keihard gesport", beweerde hij. "Ze heeft zichzelf niet uitgehongerd en volgde een uitgebalanceerd dieet."

Kim Kardashian
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ray J: 'Ik lekte sekstape niet, Kim Kardashian zat er zelf achter'

2. Evert kiest voor Maud in Boer zoekt Vrouw

Zondagavond moest Nans het erf van boer Evert verlaten. Het verschil tussen Maud en Nans had niet groter kunnen zijn. Want waar Maud al haar kaarten op tafel legde en Evert overrompelde met liefde, was Nans juist wat terughoudender. 

Hoewel de kijker van Boer zoekt Vrouw haar exit toch wel zagen aankomen, kwam het voor Nans volkomen onverwacht. "Ik heb wel geprobeerd mijn moment te pakken, maar als iemand anders dat dan ook doet denk ik: oké. En dan laat ik het ook gaan. Dat is misschien een dingetje dat ik anders had moeten doen. Maar ja, dat is ook hoe ik ben", blikte ze terug op de website van Boer zoekt Vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christiaan uit BzV heeft deur voor Janine nog op een kier staan

3. Merel en Thomas tot over hun oren verliefd

Het liefdesavontuur van Thomas van der Vlugt in Mexico zit er nu toch echt op. De grote vraag bleef of de bachelor de ware had gevonden in Merel. Zij mocht de laatste roos in ontvangst nemen, maar is het koppel nog steeds samen? Tijdens de reünie bleek het antwoord deze week ja!

Het koppeltje ging tot het uiterste om de afloop van het avontuur geheim te houden. Zo stond Merel onder een andere naam in de telefoon van Thomas en op een gegeven moment schafte hij zelfs een 'privacyscherm' aan, zodat anderen niet mee konden loeren als hij zijn telefoon ontgrendelde. Als dat geen ware liefde is!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas droeg pruik op geheime dates met Merel

4. General Hospital-acteur scheidt van zwangere vrouw

Het zijn barre tijden voor het koppel Steve en Sheree Burton. Onlangs maakte de vrouw van de soapacteur nog bekend dat ze in verwachting is van hun vierde kindje, maar dat blijkt nu vooral háár vierde kindje te zijn. Voor Steve was dat genoeg reden om haar te verlaten.

Het stel is al 23 jaar getrouwd, maar Steve, bekend van de soap General Hospital, gaat nu bij zijn zwangere Sheree weg. 'Ik wil even iets ophelderen', vertelde de acteur op Instagram. 'Sheree en ik zijn uit elkaar (...) Het kind is niet van mij.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

General Hospital-acteur ontslagen omdat hij geen vaccin wil

5. RTL Boulevard Reality Podcast

Boeren zoeken hun grote liefde in Boer zoekt Vrouw, mensen duiken blind in een huwelijk in Married at First Sight, hete singles gaan compleet los in Ex on the Beach en in Love Island zoeken ze juist weer de serieuze liefde. Kortom, er gebeurt héél véél in Reality-land. En daarom volgt Kiki Duren alles op de voet voor de RTL Boulevard Reality Podcast. En ze trapt af met de finales van zowel de Belgische als Nederlandse versie van De Bachelor. Ze kletst uitgebreid met niemand minder dan Fabrizio en Maureen over hun bizarre liefdesavontuur.

Luister op SpotifyApple Podcasts en Google Podcasts.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maureen had het moeilijk tijdens Bachelor-reünie: 'Oude gevoelens omhoog'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!