Selling Sunset Beeld © Netflix

Chrishell van Selling Sunset na Jason weer gelukkig in de liefde

7 mei 2022 14:09

Het vijfde seizoen van de Netflix-hit 'Selling Sunset' toonde niet alleen de ware aard van überbitch Christine Quinn (33), ook de prille relatie van Chrishell Stause (40) en Oppenheim Group-oprichter Jason (45) was één van de verhaallijnen. Toch eindigde de reeks met hun hartverscheurende break-up. Maar Chrishell is niet bij de pakken neer gaan zitten, in de reünie-aflevering vertelt de voormalig actrice namelijk dat ze weer verliefd is!

"Onlangs heb ik iemand ontmoet"

Chrishell heeft nooit onder stoelen of banken gestoken graag moeder te worden. Dat was dan ook een eis die ze stelde aan Jason om hun relatie voort te zetten. Omdat hij er nog niet zeker van was klaar te zijn voor het vaderschap, besloot Chrishell voor zichzelf te kiezen en de relatie te verbreken. 

Tijdens de reünie vertelt de makelaar dat ze voor nu vooral aan 'het genieten' is en 'heel veel lol' heeft. Maar met wie is de grote vraag..? "Je hebt het niet voor het kiezen wanneer je iemand ontmoet in je leven. Onlangs heb ik iemand ontmoet die net als ik... in een andere fase van hun leven is", blijf Chrishell eromheen draaien voordat ze eindelijk toegeeft dat het gaat om G Flip. De tortelduifjes leerden elkaar kennen tijdens clipopnames.

Chrishell Stause en G Flip
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrishell uit Selling Sunset slaat op hilarische wijze terug naar online haters

"Ik wil nog steeds een familie stichten, maar ik leg nu minder druk op mezelf hoe dat eruit moet zien. Ik hoef niet zo nodig zelf moeder te worden, ik sta ook open voor adoptie", vult Chrishell aan.

Jason blijkt echter nog altijd niet over zijn ex heen. Als presentator Tan France, bekend van Queer Eye, hem vraagt of het een showmance was, raakt hij geëmotioneerd. "Dat is net als iemand vragen of de aarde plat is: het is een domme vraag", antwoordt hij. Bekijk het fragment hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle te horen in déze Netflix-serie

Grote afwezige tijdens de reünie: Christine. De fashionista gaf eerder aan dat dit te maken had met een coronabesmetting, maar dat ging er bij Mary niet in. Toen TMZ haar in april vroeg of ze het excuus van Christine geloofde, gaf ze een veelzeggend antwoord. "Nee, want we zijn allemaal op dinsdag en vrijdag getest."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!