Renze Klamer en Dhena Florance Beeld © ANP

Renze Klamer en vriendin uit elkaar: 'We zijn nog steeds gek op elkaar'

08 mei 2022 14:19

Precies een jaar geleden maakte presentator Renze Klamer (32) zijn relatie met Dhena Arendina Florance Insta-official, maar nu blijkt een jaar later de vuur tussen hen te zijn gedoofd. Aan RTL Boulevard laten ze weten dat hun relatie over is.

"Onze ambities en de praktische invulling daarvan liepen niet meer synchroon"

Na geruchten over een relatiebreuk besloten Renze en Dhena in een statement te reageren. Aan de redactie bevestigden zij dat hun relatie inderdaad over is: 'We zijn uit elkaar. Onze ambities en de praktische invulling daarvan liepen niet meer synchroon, maar we zijn nog steeds gek op elkaar.'

Ondanks dat hun relatie nog pril was, leken ze het erg naar hun zin te hebben. Zo deelde Renze vorig jaar romantische kiekjes van hen samen in het snikhete Curaçao. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Renze Klamer tekent contract bij RTL: 'Dé plek om carrière voort te zetten'

De presentator heeft al twee kinderen uit een vorig huwelijk met zangeres Pearl Jozefzoon. Zij trokken in 2019 de stekker uit hun huwelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieve reacties doen Renze Klamer 'erg goed' na stop De Vooravond

Hoewel zijn relatie net over is, heeft de presentator niet veel tijd om zijn liefdesverdriet te verwerken, want hij krijgt het druk. Renze komt namelijk het RTL-team versterken. Vorige maand werd bekend dat de presentator een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!