Beeld © ANP

Britney Spears en Sam Asghari houden trouwdatum geheim

09 mei 2022 01:14

Goed nieuws voor Britney Spears (40) en haar vriend Sam Asghari (28): de twee verloofden zich in september 2021, en hebben nu eindelijk ook een trouwdatum geprikt. Helaas voor de fans gaan ze dit niet vertellen. Sam vertelt in zijn Instagram Stories dat iedereen dit pas een dag ná de bruiloft te horen krijgt.

"Een hele fijne Moederdag gewenst aan mijn aanstaande koningin"

'Ons leven is een sprookje. Een hele fijne Moederdag gewenst aan mijn aanstaande koningin. Daarbij is 'de grote dag' vastgezet, maar die blijft geheim,' aldus Sam, die tevens zijn eerste kind met Britney verwacht. Hij plaatst de tekst over een foto waarop Britney haar middelvinger uitsteekt. De zangeres is al moeder van twee zoons: Sean Preston (16) en Jayden James (15), die ze met haar ex-man Kevin Federline kreeg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verloofde Britney Spears wil geslacht kindje nog niet weten

Afgelopen maart was de Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace op bezoek bij Britney in Los Angeles om te praten over haar bruidsjurk. In november onthulde de zangeres al dat Versace haar jurk zou gaan maken, iets waardoor de Italiaanse zeer vereerd was. "We kennen elkaar al heel lang en ik ben ontzettend blij voor Britney dat ze kan trouwen en haar leven kan leiden zoals zij dat wil. Dat ik met een jurk van mijn hand een klein onderdeel van haar grote geluk mag zijn is een voorrecht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears heeft 'beste seks ooit' nu ze zwanger is

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!