John Travolta en Kelly Preston Beeld © ANP

John Travolta eert overleden echtgenote op Moederdag

09 mei 2022 03:28

John Travolta (68) heeft met een persoonlijk filmpje, met daarin allerlei privébeelden, zijn overleden vrouw Kelly Preston een eerbetoon gebracht, speciaal voor Moederdag. De acteur schreef erbij: 'We houden van je en missen je, Kelly. Fijne Moederdag. Met al mijn liefde, Johnny.' Hij deelde het filmpje op Instagram.

Kelly overleed in 2020 aan de gevolgen van borstkanker, nadat ze twee jaar tegen de ziekte gevochten had. Het paar deelde drie kinderen: Ella (22), Benjamin (11) en Jett, die in 2009 op 16-jarige leeftijd overleed toen hij met zijn hoofd op een bad viel nadat hij een toeval had gekregen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Travolta herdenkt overleden zoon op diens verjaardag: 'Denk elke dag aan je'

John en Kelly trouwden in 1991 en bleven altijd bij elkaar. "Ik heb geleerd dat huilen om iemand en leven in rouw iets heel persoonlijks is. Verdriet is iets wat elke individu anders ervaart en het belangrijkste dat je voor iemand kunt doen is om die persoon te laten rouwen op zijn of haar eigen manier en vooral niet jouw manier of verdriet aan hen op te dringen. Toen Kelly was overleden was ik intens verdrietig maar maakte ik me nog meer druk om anderen die ook verdrietig waren om haar, waardoor ik helemaal niet meer aan mijn eigen rouwproces toekwam. Dankzij therapie heb ik geleerd om afstand te nemen wanneer ik dat nodig heb," vertelde Travolta aan Esquire een jaar na Prestons overlijden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Travolta haalt derde vliegbrevet: 'Heel trots moment'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!