Beeld © ANP

Johan Derksen genomineerd voor Online Radio Award 2022

9 mei 2022 08:00

Johan Derksen (77) maakt tijdens de uitreiking van de Online Radio Awards later deze maand kans op een prijs. Johan is namelijk genomineerd voor beste presentator, zo werd vanochtend bekendgemaakt.

Behalve dat hij zelf is genomineerd, maakt het radiostation Arrow Bluesbox Radio waarvoor Johan een programma presenteert ook kans op een Online Radio Award voor beste onlineradiostation. Grolloo Radio, het eigen radiostation van Johan, viel net buiten de top vijf van genomineerden, aldus mediaplatform Spreekbuis.nl, dat mede-initiatiefnemer van de prijsuitreiking is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen ziet bluestournee alsnog geannuleerd worden

Naast Johan zijn ook Roderick Veelo (TPOdcast), Wierd Duk (Het Land van Wierd Duk), Tim Op het Broek (KINK) en Mayoni Oosterhoff (Hallokids Radio) genomineerd voor beste presentator. Arrow Classic Rock, KINK, Hallokids Radio en JINX Radio maken verder kans op de prijs voor het beste onlineradiostation.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling wil Johan Derksen terug op tv: 'Hij is een held'

De strijd om de prijs voor beste podcast gaat tussen Het Land van Wierd Duk, TPOdcast, Kleine Boodschap, RacingNews365 Formule 1 Podcast en Groeten uit het Zuiden! van Snollebollekes-frontman Rob Kemps.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen blijft dagelijks te horen op radio RTV Drenthe

De jury, bestaande uit onder anderen radiomakers Erik de Zwart, Domien Verschuuren en Vincent Bijlo, kiest uit de genomineerden uiteindelijk een winnaar. De prijzen worden tijdens de ceremonie op 19 mei in Beeld en Geluid in HIlversum uitgereikt. De Zwart presenteert ook de awardshow.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!