Beeld © Getty Images

Oude video van zingende Christine Quinn opgedoken

9 mei 2022 10:24

Wij kennen Christine Quinn (32) natuurlijk als dé diva uit 'Selling Sunset' die er altijd van top tot teen perfect gestyled uitziet, maar door een recent opgedoken video krijgen we toch een heel ander beeld van haar. Er gaat namelijk een video rond waarin te zien is dat Christine al zingend in een joggingspak een cover van het Maroon 5-nummer 'She Will Be Loved' zingt.

Samen met een vriendin zit ze op de bank, in comfortabele kleding en zonder make-up – iets wat we zelden zien- en zingt ze uit volle borst mee met het nummer. Dankzij het nummer leren we meteen nóg iets nieuws over haar, want in de titel van de YouTube-versie staat Christine Bently, wat blijkbaar dus haar echte achternaam is. Christine zou de achternaam Quinn pas zijn gebruiken sinds ze zich aansloot bij The Oppenheim Group.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mary uit Selling Sunset baalt van gedrag Christine: 'Geen controle over haar'

Christine is bij de fans van Selling Sunset een echte favoriet. Er gaan de laatste tijd echter geruchten dat ze The Oppenheim Group heeft verlaten na het meest recente seizoen. Dit zou ook één van de redenen zijn geweest dat ze niet aanwezig was bij de reünie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Quinn uit Selling Sunset openhartig over PTSS na bevalling