Camila Cabello Beeld © ANP

Camila Cabello deelt advies over mentale problemen: 'Krop ze niet op'

09 mei 2022 23:06

Camila Cabello (25) wil iedereen met mentale problemen meegeven daar over te praten. In een interview met muziektijdschrift 'Rolling Stones' benadrukt de zangeres dat het belangrijk is om dingen niet op te kroppen.

"Die gesprekken - vooral in de latino-gemeenschap - worden niet zo vaak gevoerd"

Zelf kampte Camila vlak voor de coronacrisis met \de slechtste mentale staat ooit'. Ze was somber, maar kwam daar weer uit door therapie. Ook de relatiebreuk met zanger Shawn Mendes hielp haar gek genoeg met het verwerken van de somberheid. Naar eigen zeggen leerde Camila zichzelf daardoor op een andere manier kennen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Sheeran en Camila Cabello bij Brits benefietconcert voor Oekraïne

Het werken aan haar nieuwe album Familia en het schrijven over mentale problemen heeft voor haar enorm geholpen, zo vertelt ze. "Het heeft ervoor gezorgd dat ik veel opener en kwetsbaarder ben in vriendschappen, in mijn optreden en in mijn interviews. Het had echt een soort domino-effect."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Camila Cabello dankt carrière aan crush op deze zanger

Toch snapt Camila wel dat het in sommige culturen minder makkelijk is om over dit soort onderwerpen te praten. Zelf is ze latina en ook in die gemeenschap is het minder 'normaal' om over mentale problemen te praten. "Die gesprekken - vooral in de latino-gemeenschap - worden niet zo vaak gevoerd. Die zou ik wel vaker willen voeren, ook in het Spaans", aldus de zangeres. "Maar de gesprekken met mijn familie zijn zo anders."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!