Prins Harry Beeld © ANP

Prins Harry promoot 'groen' reizen in geacteerd filmpje

10 mei 2022 03:28

Prins Harry (37) heeft een promotioneel spotje opgenomen voor zijn non-profitorganisatie Travalyst, dat samenwerkt met grote reiswebsites om verschillende locaties en resorts te beoordelen op hun ecologische impact en 'groenheid'. Harry is joggend te zien in een t-shirt waarop 'Girl Dad' staat, waarmee hij een eerbetoon brengt aan zijn dochter Lilibet, die in juni één jaar wordt.

Harry is rennend te zien in een bos als hij aangehouden wordt door een 'beoordelingsagent' uit Nieuw-Zeeland, die hem ondervraagt over een papiertje dat de prins vier jaar geleden op een strand in het land zou hebben laten liggen. Vervolgens verschijnt er nog een agent die Harry ondervraagt en hem beoordeelt of hij wel groen heeft gereisd. Het spotje wordt afgesloten met een vrouwelijke agent die de prins uitlegt dat de twee nog in training zijn, waarna Harry verder gaat joggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry laat zich interviewen door kinderen van #VTeam

Harry's organisatie wil 'de drijvende kracht zijn achter de nieuwe manier van reizen, om mensen te helpen de wereld te verkennen op een manier die zowel mens als aarde beschermt en een positieve toekomst schetst voor bestemmingen en lokale gemeenschappen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en déze Nederlandse artiesten sluiten Invictus Games af

Nog minder dan een maand geleden was Prins Harry op bezoek in Nederland voor de Invictus Games. 

Annemarie: 'Prins Harry gespot in een pub in Den Haag'

04:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!