Beeld © Instagram @catelynnmtv

Tyler van Teen Mom legt er een knoop in: 'Geen baby's meer'

10 mei 2022 12:43

Nadat ze beviel van vier kinderen nog vóór haar dertigste verjaardag, is het genoeg geweest voor 'Teen Mom'-ster Catelynn Lowell. Haar kinderwens met Tyler Baltierra (30) is vervuld. Daarom heeft Tyler besloten om zich te laten steriliseren.

"Tyler nam er één voor het team"

Catelynn deelt het nieuws via een filmpje op social media. Daarop is Tyler te zien met hun jongste dochter Rya. Hij houdt een zak ijs tegen zijn kruis na de ingreep. Onder de video plaatst Caitlynn het nummer 'Vasectomy' van Jon Brett, zoals je hieronder kunt horen. Erbij schrijft ze: 'Tyler nam er één voor het team.' Daarmee bedoelt ze dat hij zich liet steriliseren, zodat zij geen anticonceptie hoeft te gebruiken of zich moet steriliseren om een zwangerschap te voorkomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Catelynn en Tyler geven elkaar opnieuw jawoord

Volgens Tyler is Caitlynn juist degene die 'er één voor het team neemt'. 'Jouw geweldige lichaam heeft vier prachtige baby's gedragen en gebaard. Het enige wat ik hoefde te doen is een verdoving en twee knipjes te krijgen', schrijft hij zelf onder het bericht. 

Ook laat 'ie weten dat hij recentelijk van 'veel vrouwen' heeft gehoord dat hun partner zich niet wil laten steriliseren. Dat vindt hij absurd. 'Elke man die niet bereid is een vasectomie te ondergaan, zodat zijn vrouw haar buisjes niet hoeft te laten vastbinden, is zo zielig als de hel en het spijt me dat je met zo'n egoïstische zwakke man bent. Je verdient beter!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catelynn uit Teen Mom eerlijk over miskraam: 'Hartverscheurend'

Tyler en Catelynn hebben vier meiden. Naast baby Rya zijn ze ouders van Vaeda (3), Novalee (7) en Carly (12), die ze tijdens hun deelname aan Teen Mom ter adoptie afstonden vanwege hun jonge leeftijd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!