Honey Boo Boo en Mama June Beeld © Getty Images

Mama June steunt relatie Honey Boo Boo met volwassen man

10 mei 2022 15:02

Het is inmiddels geen geheim meer dat de 16-jarige Alana Thompson, beter bekend als Honey Boo Boo, inmiddels ruim een jaar gelukkig is in de liefde. Maar terwijl Alana op een roze wolk zit, zijn haar fans niet zo enthousiast over haar nieuwe relatie - haar vriendje is namelijk vier jaar ouder en daarmee meerderjarig. Alana's moeder Mama June (42) neemt het voor haar dochter op.

"Uiteindelijk is Alana niet dat 6/7-jarige kind waar jullie elf jaar geleden verliefd op werden"

Alana's fans vinden dat ze te jong is om in deze relatie te zitten, want haar nieuwe vlam Dralin is twintig jaar oud. Mama June is het niet eens met dit argument. "Mensen moeten zich realiseren dat ze in augustus zeventien wordt en dat Alana's oudere zus Pumpkin en partner Josh even oud waren als zij", vertelt ze in een interview aan TooFab. 

Volgens de moeder van Alana is Dralins leeftijd niet de enige reden waarom de liefdesverhouding niet wordt gesteund door het grote publiek. Zo zou hun 'interraciale relatie' ook een rol spelen, stelt ze. "Uiteindelijk is Alana niet dat 6/7-jarige kind waar jullie elf jaar geleden verliefd op werden. (...) Alana is volwassen geworden. Ze studeert volgend jaar af op de middelbare school, jongens!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Honey Boo Boo gaat door lint en verwoest hotelkamer

In een eerder televisie-interview liet Alana zelf ook al weten dat haar imago als Honey Boo Boo haar soms in de weg zit. "Ik heb het gevoel dat zoveel mensen me nog steeds zien als dat kleine meisje dat voor het eerst op tv kwam", zei Alana destijds. "Zelfs toen de berichten over mij en mijn vriend naar buiten kwamen, heb ik het gevoel dat er zoveel mensen waren die me nog steeds behandelden alsof ik zes jaar oud was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer herenigt Honey Boo Boo en Mama June na ruzie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!