Beeld © ANP

Soundos omarmt lichaam: 'Hou ook van mijn striae en putjes'

10 mei 2022 16:05

Ze draagt het hart op de tong, kan harde grappen maken en lijkt zichzelf niet al te serieus te nemen. Toch is Soundos El Ahmadi (40) ook maar 'gewoon' een mens. Achter dat masker gaat namelijk een kwetsbare vrouw schuil, vertelt ze in 'Veronica Superguide'.

"Sinds ik moeder ben, sta ik een stuk sterker in mijn schoenen"

Als Veronica Superguide de cabaretier slash actrice vraagt naar haar onzekerheden, vertelt Soundos dat ze zich niet altijd onzeker voelt, maar wel kwetsbaar. Hoewel het moederschap haar leert om er beter mee om te gaan. "Sinds ik moeder ben, sta ik een stuk sterker in mijn schoenen. Daarbij ben ik al zo vaak op mijn bek gegaan en is er al van alles misgegaan, dus ik ben super chill geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soundos El Ahmadi: 'Vaak over me gezegd dat ik ben afgeschreven'

Met Soundos' zelfacceptatie zit het ook wel snor. Door de jaren heen is ze haar lichaam gaan omarmen zoals het is. Zo kan ze niet één favoriet lichaamsdeel opnoemen, omdat ze meerdere dingen mooi vindt aan zichzelf. "De kuiltjes in mijn wangen! En mijn hoofd, mijn ogen, billen en borsten; eigenlijk alles wel. Ik heb geleerd om van mezelf te houden, ook van mijn striae en mijn putjes."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Wendy en Nicolette knipt ook Soundos haar haren kort

Het gaat Soundos voor de wind. Na het Netflix-succes van haar film Meskina heeft ze nu een eigen serie op Videoland. Dat ze daar enthousiast over is, blijkt wel uit onderstaande video.

Soundos El Ahmadi krijgt eigen serie bij Videoland

00:44

Het hele interview met Soundos is nu te lezen in Veronica Superguide. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!