Beeld © ANP

Anouk krijgt toestemming voor bruiloft op Malieveld

10 mei 2022 16:16

De gemeente Den Haag heeft Anouk (47) toestemming gegeven om tijdens haar concert op het Malieveld op 11 juni ook ter plekke te trouwen met haar verloofde Dominique (27). De Haagse zangeres liet in april tijdens de talkshow 'Jinek' weten dat ze graag tijdens haar optreden komende maand het ja-woord wilde geven.

"Waarschijnlijk ga ik ook trouwen die avond"

In een brief schrijft de gemeente dinsdag dat het Malieveld voor de gelegenheid eenmalig dienst mag doen als plek waar de huwelijksvoltrekking mag worden gedaan. Anouk wilde het intermezzo van haar optreden op 11 juni gebruiken om het ja-woord te geven aan haar verloofde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samya Hafsaoui: 'songfestivallanden verlangen naar Anouk-effect'

Tijdens de uitzending van de talkshow van Eva Jinek van 22 april vroeg Anouk de presentatrice of ze ook naar haar concert op het Malieveld zou komen. De zangeres benadrukte daarbij dat Jinek vooral feestelijk gekleed moest komen. "Want waarschijnlijk ga ik ook trouwen die avond, dus ik zou het wel leuk vinden als je in vol ornaat zou komen", aldus Anouk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk wil Dominique trouwen tijdens concert op Malieveld

De zangeres vroeg haar vriend Dominique al in 2020 ten huwelijk, maar moest de bruiloft vanwege de coronacrisis telkens uitstellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk vindt The Voice-onderzoek te langzaam gaan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!