Jesse Tyler Ferguson Beeld © ANP

Modern Family-acteur boos na lekken naaktbeelden Grey's Anatomy-collega

11 mei 2022 04:02

Een bezoeker van Broadwayshow 'Take Me Out' heeft ondanks een telefoonverbod in de zaal opnames gemaakt van een naaktscène in het toneelstuk. Onder meer acteur Jesse Tyler Ferguson (46) en theateracteursbond Actors’ Equity Association hebben woedend gereageerd.

"Ik walg van het gebrek aan respect voor onze acteurs wiens kwetsbaarheid op het podium cruciaal is"

Het gaat om een scène van Grey's Anatomy-acteur Jesse Williams, die in het toneelstuk volledig naakt op het podium staat. Het Second Stage Theater neemt voorafgaand aan de voorstellingen de telefoons van bezoekers in, maar iemand nam toch beelden op en deelde die op Twitter. Het theater noemt de actie dinsdag 'seksuele intimidatie en een walgelijk misbruik van vertrouwen'. Second Stage Theater wees er ook op dat het delen van iemands naaktbeelden zonder diens toestemming ernstige juridische consequenties kan hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naaktfoto's van Grey’s Anatomy-acteur Jesse Williams uitgelekt

Jesse, die ook in Take Me Out te zien is, liet op Twitter weten: 'Ik walg van het gebrek aan respect voor onze acteurs wiens kwetsbaarheid op het podium cruciaal is voor Take Me Out. Iedereen die dit gedrag toejuicht of bagatelliseert heeft niets te zoeken in een theater, wat altijd een veilige plek is geweest voor artiesten en publiek.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy-acteur Jesse Williams getrouwd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!