André Hazes en Monique Westenberg Beeld © ANP

'André en Monique genieten van liefdesvakantie in de VS'

11 mei 2022 12:45

Hoe zit het nou precies tussen André Hazes (28) en Monique Westenberg (44)? Het is in ieder geval hét gespreksonderwerp bij meerdere koffieautomaten op Nederlandse kantoren. Onlangs vertelde Monique nog dat er veel 'onzin voor waarheid wordt aangenomen'. De twee zouden namelijk weer bij elkaar zijn gekomen tijdens hun vakantie in de Verenigde Staten. Op foto's die 'Privé' heeft gemaakt lijkt het er echter op dat ze elkaar weer in de armen hebben gesloten.

"Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn"

Aanvankelijk legde Monique uit dat zij samen met haar zoon naar de Verenigde Staten vloog om de 'juiste vorm' te vinden voor hun gezin, met vader André. Al snel deden geruchten de ronde dat Monique en André weer bij elkaar waren. Yvonne Coldeweijer claimde zelfs dat ze weer verloofd zijn.

Daarover zei Monique: "Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monique ontkent trouwplannen met André Hazes junior

Toch ziet het er op foto's van Privé naar uit dat Monique en André niet alleen de vorm van hun gezin hebben hervonden, maar ook de vorm van hun relatie. Op foto's zie je hoe de twee innig knuffelen in een zwembad. 'Eind goed, al goed', kopt het weekblad.

Het is geen geheim dat Rachel Hazes, André's moeder, geen fan is van Monique. Dat heeft ze meermaals al niet onder stoelen of banken geschoven. Toen haar een tijdje terug werd gevraagd of Dré en Moon weer samen waren, antwoordde ze ook resoluut: "Dat is niet het geval." Zie het hele gesprek met Rachel in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André en Monique samen op vakantie 'om hun vorm te vinden'

Rachel Hazes: 'André en Monique hebben geen relatie'

01:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!