Freek van Noortwijk en vriendin Emily Beeld © Instagram: @lot_stoelman

Freek van Noortwijk verklapt naam nieuwe liefde

12 mei 2022 18:32

Katja Schuurman (47) en Freek van Noortwijk zijn zo'n halfjaartje uit elkaar. Beiden zouden inmiddels weer gelukkig zijn in de liefde, maar over de identiteit werd gezwegen. Eén van hen onthult nu wel iets meer details. Freek deelt namelijk de naam van zijn nieuwe vriendin aan RTL Boulevard.

"Emily is heel leuk", verklapt hij. Hoewel Freeks nieuwe liefde nu een naam heeft, is dat voorlopig het enige wat we te weten zullen komen over haar. "Ik hoef daar verder niet veel over uit te weiden."

Freek begaf zich iets sneller op het liefdespad dan zijn ex-vrouw Katja. De actrice had hier eerst moeite mee, maar ze liet onlangs aan Veronica Superguide weten dat het nu goed zit. "Ik vond daar van alles van, maar inmiddels wil ik vooral dat hij blij is. Ik had het fijner gevonden als we de kluwen eerst samen rustig hadden kunnen ontwarren en we pas daarna verder waren gegaan met onze eigen levens. Nu was het gewoon een beetje verwarrend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman reageert op 'photoshop-fail' van decolleté: 'Dan zie ik er gewoon gek uit'

Ook Freek gunt haar al het geluk en vertelt aan RTL Boulevard dat ze 'allebei gezegend' zijn met een 'leuke en nieuwe liefde'. "Ik ben alleen maar superblij voor Katja dat ze een nieuwe vriend heeft, want ik gun haar al het geluk en liefde van de wereld. Dat verdient ze ook." Freek heeft Katja's nieuwe vriend nog niet ontmoet, maar als het aan hem ligt heeft zijn ex in ieder geval een goede smaak. "Volgens mij is hij wel leuk en knap. Een goede catch." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman verliefd: 'Na maanden van janken weer vlinders'

Freek gunt Katja liefdesgeluk: 'Hij is een catch'

02:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!