Beeld © ANP

Cast weigerde vervolg op film Superbad te maken

13 mei 2022 05:19

Judd Apatow (54) baalt er nog altijd van dat hij de cast van 'Superbad' niet heeft kunnen overhalen een vervolg op de film uit 2007 te maken. Hij heeft dat idee jarenlang gepusht, maar de filmmaker vertelt in podcast 'Inside of You With Michael Rosenbaum' dat geen van de andere betrokkenen te porren was voor het idee.

"Waarom denk je dat we de tweede zouden verkloten?"

'Superbad' ging over scholieren Seth (Jonah Hill) en Evan (Michael Cera) die voor ze gaan studeren hun maagdelijkheid proberen te verliezen. Het script was van de hand van Seth Rogen en Evan Goldberg, Seth had ook een rol in 'Superbad'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jonah Hill wil geen opmerking over afgeslankt figuur

"Iedereen had zoiets van 'nee bedankt, we willen 'Superbad' niet verpesten door per ongeluk een slechte tweede te maken", vertelt Judd, producent van de eerste film, in de podcast. "En ik zei daar altijd hetzelfde op: dat is hetzelfde als dat je zou zeggen dat ze geen tweede aflevering van 'The Sopranos' hadden moeten maken. Waarom denk je dat we de tweede zouden verkloten?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder 40-jarige Seth Rogen mailt filmstudio over film zoon

Alhoewel zijn droom om een 'Superbad' te maken over de studententijd van Seth en Evan in rook opging, is er enige hoop voor Judd. Jonah Hill zei onlangs in een interview dat het hem wel leuk lijkt als hij 80 is een tweede film te maken over Seth en Evan in een bejaardenhuis. Wel liet de acteur daarbij weten: "Dat is hoe ik wil dat 'Superbad 2' wordt. En dat is de enige die ik ooit zal maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jonah Hill na jaren van onzekerheid eindelijk trots op lichaam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!