Chaney Jones en Kanye West Beeld © Getty Images

Vriendin van Kanye West laat tattoo met zijn naam zetten

13 mei 2022 15:37

Het lijkt erop dat Chaney Jones (24), de vriendin van Kanye West (44), het zwaar te pakken heeft. Op Instagram is namelijk te zien dat ze op haar linkerpols een tattoo heeft met het woord 'Ye', de naam die Kanye voor zichzelf gebruikt.

Chaney en Kanye zijn slechts een paar maanden bij elkaar, maar dat weerhoudt haar er blijkbaar niet van om hun liefde te vereeuwigen op haar lichaam. Op foto’s die zij in haar Instagram Stories heeft gedeeld is vaag het woord ‘Ye’ te lezen op haar linkerpols.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ray J: 'Ik lekte sekstape niet, Kim Kardashian zat er zelf achter'

Wat dit betreft heeft Kanye iets gemeen met zijn ex-vrouw Kim Kardashian, haar nieuwe lover Pete heeft namelijk ook al meerdere tattoos ter ere van Kim laten zetten. Zo heeft hij sinds kort KNSCP op zijn sleutelbeen staan, wat volgens fans staat voor Kim en de vier kinderen die zij met Kanye heeft, North, Saint, Chicago en Psalm.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pete Davidson zet tatoeage voor kinderen van Kim Kardashian

Ook dook er recentelijk een foto op waarop te zien is dat Pete een tattoo heeft met de tekst ‘My girl is a laywer’, wat dan weer verwijst naar het feit dat Kim zich sinds kort officieel advocaat mag noemen na het behalen van de zogeheten 'baby bar-exam'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West door pastoor aangeklaagd wegens plagiaat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!