Xander de Buisonje en partner Sophie Steger Beeld © ANP

Vrouw Xander de Buisonjé bracht 'belangrijkste' in hem naar boven

14 mei 2022 10:37

Xander de Buisonjé (48) vindt dat hij zich nu, in tegenstelling tot vroeger, in een van de beste periodes van zijn leven bevindt. In een interview met 'De Telegraaf' noemt de zanger zaterdag specifiek zijn vrouw Sophie, met wie hij dit jaar 12,5 jaar getrouwd is, als het voornaamste onderdeel van dit geluk: "Ze heeft het belangrijkste in mij naar boven gebracht."

"Als ik het met Sophie niet vol hou, dan gaat mij dat met niemand lukken"

In het interview zegt de zanger dat hij en Sophie beiden 'hebben gestoeid met duiveltjes uit het verleden', maar dat ze nu een 'mooie stabiele relatie hebben' en elkaar helpen waar mogelijk. Ook geeft de zanger aan dat het bespreken van problemen hierbij erg belangrijk is: "Als we iets hebben, dan komen we er altijd weer snel uit. Je hebt vrouwen die zijn heel gemeen en steken bij wijze van spreken een mes in je rug. Wij kunnen heel goed over alles praten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xander de Buisonjé: 'Ik heb harten van mensen gebroken'

Xander en zijn vrouw hebben samen twee kinderen, Céla Lynn en Dex. Uit zijn eerdere relatie met presentatrice Wendy van Dijk heeft de zanger nog een zoon, Sem. In december dit jaar viert het koppel hun koperen huwelijk met een groot feest: "Ik zeg altijd, als ik het met Sophie niet vol hou, dan gaat mij dat met niemand lukken", aldus de zanger.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!