Gordon Beeld © Instagram @totoandrocco_fromgordon

Hondjes van Gordon getrakteerd op Gucci slaapkamer

14 mei 2022 14:59

Het ontbreekt Toto en Rocco, de verwende Franse bulldogs van Gordon (53), aan niets in het zonovergoten Dubai. Daar kunnen ze namelijk leven in weelde, want hun baasje heeft een heuse Gucci hondenkamer voor hen gemaakt: het bewijs dat ook in Dubai smaak niet te koop is.

"Helemaal over de top maar zijn we er niet gewoon dol op?"

Dat Gordon alles voor zijn viervoeters over heeft, heb je eerder kunnen zien. De twee kleine mannen worden zelfs per privévliegtuig vervoerd indien dat nodig is. 'Gewoon' is namelijk al snel te min voor Gordon en zijn twee jongens. Onder het mom 'zo lang het maar een Gucci-print heeft', is de nieuwbakken interieurontwerper aan de slag gegaan met het onderkomen van Toto en Rocco.

Slapen doen ze voortaan in een hondenhok dat behangen is met het Gucci logo. Eten en drinken gebeurt uitsluitend uit hun Gucci-bakjes en het zou ons niet eens verbazen als de hondjes mineraalwater eisen bij hun ontbijt en avondeten. Om de ruimte af te maken is er een band van Gucci op de muur geplakt waarop de namen van de hondjes staan.

Gelukkig ziet Gordon zelf ook in dat het een tikkeltje hysterisch is. 'Mijn huis is nu klaar met deze geweldige hondenhokslaapkamer in Gucci-stijl! Helemaal over de top maar zijn we er niet gewoon dol op?' schrijft hij bij onderstaande kiekjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon brengt honden naar opvang met eigen zwembad en gym

Terwijl de hondjes na hun Gucci-maaltje lekker kunnen uitbuiken in hun designerhok, zet Gordon - 's lands bekendste jojoër - ondertussen alles op alles om de overtollige kilo's kwijt te raken. Tot nu toe verloopt het voorspoedig: onlangs maakte de zanger bekend al vijf kilo kwijt te zijn. Daarmee is hij er overigens nog lang niet. Gordon vindt namelijk dat er nog eens vijftien kilo af moet. 

Of Gordon afvalt zodat hij in het vervolg soepeler uit een Lamborghini kan stappen, is niet bekend.

Gordon rollend uit Lamborghini nadat hij vast komt te zitten

00:43
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon staat open voor nieuw seizoen Geer en Goor: 'Eerste contact is gelegd'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!