Amanda Bynes Beeld © ANP

Amanda Bynes ontkent dat er naaktfoto van haar rondgaat

14 mei 2022 14:23

Amanda Bynes ontkent met klem dat zij de vrouw is van wie er momenteel een naaktfoto rond gaat op Twitter. De 36-jarige actrice zegt tegen 'TMZ' dat zij de vrouw op de foto niet is. Ook stelt ze dat zij het account dat de foto de wereld in stuurde en haar naam gebruikt, niet in beheer heeft.

Op de foto is de achterkant een vrouw te zien die in een badkuip zit. Omdat de vrouw net als Amanda roze haar heeft én omdat het account haar naam gebruikt, werd aangenomen dat zij het is. Volgens haar advocaat is dat niet het geval. Het juridisch team van de Easy A-actrice zou Twitter er zelfs al jaren van proberen te overtuigen om het account te verwijderen. Vooralsnog zonder succes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat Amanda Bynes geeft update na beëindigen curatorschap

Amanda, die op 10-jarige leeftijd doorbrak dankzij de Nickelodeonserie All That, kwam op 27-jarige leeftijd onder curatele van haar moeder omdat het mentaal niet goed met haar ging. Ze kampte met verslavingen en zou onder meer brand hebben gesticht op de oprit van een oudere vrouw. Onlangs werd de curatele opgeheven en gaat het beter met haar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes verwijdert gezichtstattoo in aanloop naar rechtszaak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!