Evi Hanssen Beeld © ANP

Evi Hanssen nam bewust stap terug uit de media: 'Wil meer diepgang'

16 mei 2022 18:00

Tot voor kort was de Vlaamse Evi Hanssen (43) kind aan het Nederlandse televisiehuis, maar de afgelopen tijd is ze niet meer zo vaak te zien op de beeldbuis. In de nieuwe 'LINDA.' vertelt de presentatrice dat ze bewust een stapje terug heeft gedaan.

"Ik ben zo hard gegaan in die tijd en ik kon me niet voorstellen dat ik ooit op de rem zou trappen"

Evi is nu vooral te horen op de radio, onder meer als sidekick van Ruud de Wild. Ook schrijft ze columns, boeken en heeft ze een eigen meditatieplatform. "Daardoor realiseer ik me wat voor circus die tv-wereld eigenlijk is", doet ze haar verhaal in het blad.

Hoewel Evi blij is met haar keuze, vertelt ze dat haar vrienden en familie er wel aan moesten wennen dat ze opeens niet meer elke avond op televisie te zien was. "Die vroegen meteen of het wel goed met me ging."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen zit niet te wachten op televisie-comeback

De presentatrice woonde dertig jaar in Antwerpen, maar verhuisde een maand geleden naar Lier, omdat ze 'verlangde naar de natuur'. De beste keuze ooit volgens Evi, die nu het gevoel heeft elke dag op vakantie te zijn. Alleen moet je er volgens haar wel echt aan toe zijn. "Ik heb Antwerpen die afgelopen tien jaar juist nodig gehad. Om me uit de misère te trekken, het nachtleven in, mensen te ontmoeten, de rock-’n-roll te ervaren", vertelt ze.

"In de weken dat mijn ex onze twee kinderen had, zat ik in de kroeg, was ik druk met mijn carrière in België en die in Nederland. Man, ik ben zo hard gegaan in die tijd en ik kon me niet voorstellen dat ik ooit op de rem zou trappen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen zwaait na zeven jaar af bij 3 op Reis

De nieuwste LINDA. ligt vanaf woensdag in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!