Glen Faria Beeld © ANP

Glen Faria vanwege cancelcultuur bang zichzelf te zijn op tv

16 mei 2022 18:00

Eén verkeerde opmerking, tweet of foto en je wordt tegenwoordig meteen gecanceld. Glen Faria (43) is dan ook voorzichtig met wat hij zegt en doet in de media, zo onthult hij in het tijdschrift 'LINDA.'.

"Niemand scheldt meer op elkaar, iedereen moet hetzelfde denken, hetzelfde zeggen"

Hoewel Glen steeds meer te zien is op televisie, - onlangs nog zocht hij mee naar de saboteur in Wie is de Mol? -, heeft hij de balans nog niet helemaal gevonden. "Alles lijkt leuk, iedereen is enthousiast en dan ben ik geneigd er energie in te stoppen. Dat moet ik niet doen. Ik moet mijn instinct volgen, niet iets doen, omdat het nou eenmaal voor mijn voeten wordt geworpen", vertelt hij over zijn carrièrepad in het blad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wow! Davina en Glen Faria doen samen Duurt Te Lang

Daarnaast vindt hij het door de heftige cancelcultuur lastig om zichzelf te zijn op televisie. De zanger legt uit: "Je hoeft maar iets verkeerd te zeggen en iedereen wordt gek. Dus ben je toch een soort nettere versie van jezelf." 

Dat geldt niet alleen voor hem, de singer-songwriter ziet het ook bij collega’s. "Aan de liedjes die ze schrijven, de dingen die ze op tv zeggen. Niemand scheldt meer op elkaar, iedereen moet hetzelfde denken, hetzelfde zeggen." Dat weerhoudt hem er echter niet van nieuwe muziek te maken, zoals met Diggy Dex:

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Glen Faria maakt beladen nummer met zoontje

De nieuwste LINDA. ligt vanaf woensdag in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!