Beeld © Netflix

Jaime van Bling Empire slaat van zich af na ongemakkelijke date

16 mei 2022 17:34

In het tweede seizoen van 'Bling Empire' komt het liefdesleven van Jaime Xie (24) uitgebreid aan bod. Zo kunnen we zien hoe ze op een date gaat met ene Adam en dat verloopt nogal bijzonder. Tijdens de date toont Jaime namelijk opvallend weinig interesse in Adam en lijkt ze vooral héél graag over zichzelf te willen praten, tot grote frustratie van de kijkers. Jaime bijt nu in haar Instagram Stories van zich af.

"Ze hebben er alleen voor gekozen om het op een bepaalde manier te editen"

In de aflevering is te zien hoe Jaime Adam tegen het lijf loopt tijdens een middagje winkelen. Adam is duidelijk geïnteresseerd in Jaimie en schuift haar zijn visitekaartje toe met de boodschap 'wij zouden er samen goed uitzien'. Jaime besluit uiteindelijk na enige aanmoediging van haar vriendin Dorothy op een date te gaan in een ijssalon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen ontkomen aan: Bling Empire is dé nieuwste Netflix-sensatie

So far, so good zou je denken, maar vanaf dan gaat het flink bergafwaarts. Behalve het feit dat ze in hetzelfde gebied zijn opgegroeid blijken de twee weinig met elkaar gemeen te hebben. En dit had vooral te maken met het feit dat Jaimie uitgebreid over haar eigen leven ging praten, zonder Adam er ook maar een woord tussen kon krijgen. Nadat aardig wat mensen op Twitter kritiek gingen uiten op de date, besloot Jaime het één en ander op te helderen in haar Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn Kelly en Andrew van Bling Empire weer samen?

'Ik wil graag iets ophelderen. Ik heb hem zeker wel laten praten tijdens de 'date'. Ze hebben er alleen voor gekozen om het op een bepaalde manier te editen. Waarschijnlijk omdat het de doodsaaie date iets interessanter kon maken. Lol.'

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!