Hardwell heeft na langdurige break 'meer energie dan ooit'

16 mei 2022 16:06

Hardwell (34) is na zijn sabbatical weer helemaal terug in de muziekwereld. De dj zegt in gesprek met het ANP dat de pauze die hij in 2018 inlaste hem goed heeft gedaan en dat hij zich nu zelfs energieker voelt dan ooit tevoren.

"De mallemolen begint weer, heel leuk"

"De mallemolen begint weer, heel leuk", zegt Robbert van de Corput, zoals de muzikant echt heet, maandag op de rode loper van de Buma Awards. "Het was ontzettend spannend, maar ook ontzettend leuk om weer terug te zijn. Ik vind nog steeds dat ik het allermooiste beroep van de wereld heb, alleen toen ik in 2018 besloot om te stoppen had ik even wat tijd voor mezelf nodig", zegt hij over zijn ingelaste break.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hardwell verrast bezoekers Koningsdag 538 met eerste concert in vier jaar

De Nederlandse dj maakte in augustus 2018 bekend voor onbepaalde tijd een pauze te nemen omdat hij ten onder dreigde te gaan aan de werkdruk. Zijn laatste optreden was tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober 2018. "Nu ben ik sterker en beter dan ooit terug", aldus de 34-jarige. "Ik heb een album gemaakt in de tussentijd, een van de meest persoonlijke dingen die ik tot nu toe heb gedaan. Het voelt supergoed om weer terug te zijn, ik heb misschien ook wel meer energie dan ik voorheen had."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hardwell twijfelde over comeback: 'Was het plezier kwijt'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!