Beeld © ANP

Nick Jonas 'geniet met volle teugen' van zijn leven als vader

17 mei 2022 02:31

Nick Jonas (29) zit nog altijd op een grote roze wolk met zijn vrouw Priyanka Chopra (39) en hun dochtertje Malti, die na haar geboorte maandenlang op de intensive care-afdeling in het ziekenhuis moest verblijven. Het meisje, dat via een draagmoeder ter wereld kwam, is inmiddels thuis en in goede gezondheid. In een interview met 'The Today Show' liet Jonas weten zich een gezegend mens te voelen.

"Malti is een geschenk en we zijn zo ontzettend blij dat ze thuis is"

"Het leven is prachtig. Malti is een geschenk en we zijn zo ontzettend blij dat ze thuis is. Ik geniet met volle teugen van dit nieuwe hoofdstuk," aldus Nick, die zelf opgroeide met drie broers: Kevin, Joe en Frankie. Met de eerste twee vormt hij de band Jonas Brothers en ook Kevin en Joe werden beide vader van dochters. "Mijn ouders zijn heel blij, want na al die jaren met jongens hebben ze nu vier kleindochters. Dat is een hele andere dynamiek voor hen, wat hartstikke leuk is om te zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick Jonas en Priyanka Chopra delen eerste foto van dochtertje

In januari lieten Nick en Priyanka weten ouders te zijn geworden van Malti Marie Chopra Jonas, zoals haar volledige naam luidt. Malti betekent 'maanlicht' in het Sanskriet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick Jonas en Priyanka Chopra maken na halfjaar naam dochter bekend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!