Amber Heard Beeld © ANP

Interview Twan Huys getoond tijdens rechtszaak Johnny en Amber

17 mei 2022 03:12

Het interview dat Twan Huys in 2018 had met Amber Heard (36) voor het programma 'RTL Late Night' is gebruikt in de rechtszaak die Johnny Depp (58) tegen zijn ex-vrouw heeft aangespannen. In het gesprek zegt Amber de 7 miljoen dollar, die ze aan haar scheiding met Johnny overhield, evenredig gedoneerd heeft aan twee goede doelen. Een van die non-profit organisaties zegt echter nooit het volledige bedrag van 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen, iets wat Amber tot nu toe ontkende.

"Ik ben oprecht van plan om mijn volledige bijdrage te storten en mijn belofte na te komen"

In verschillende video's die op Twitter zijn geplaatst is Amber bij Twan aan tafel te zien, waar ze zegt 'niks te willen hebben van het geld'. Als de actrice daarna in de rechtbank gevraagd wordt of ze zich dit interview nog kan herinneren, antwoordt Amber tot drie keer toe dat ze zich niet kan herinneren wanneer het gesprek heeft plaatsgevonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Verhalen Amber Heard rijmen niet met de feiten'

Later gaf de actrice toe nog niet het hele bedrag aan de organisatie te hebben betaald, omdat Johnny haar in 2019 voor de rechter sleepte. "Ik ben oprecht van plan om mijn volledige bijdrage te storten en mijn belofte na te komen. Ik kon dat niet doen omdat Johnny me voor 50 miljoen dollar aanklaagde. Het zou heel fijn zijn als hij hiermee stopt, zodat ik mijn geld aan de organisatie kan overmaken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Amber Heard heeft PTSS door mishandeling Johnny Depp'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!