Sarah Jessica Parker Beeld © ANP

Sarah Jessica Parker heeft 'Mr. Big' uit leven gewist

18 mei 2022 02:55

Nadat Chris Noth (67) door meerdere vrouwen beschuldigd werd van seksueel ontoelaatbaar gedrag in december 2021, heeft Sarah Jessica Parker (57) geen contact meer gehad met haar voormalige tegenspeler uit de serie 'Sex And The City'. De actrice heeft in een interview met 'The Hollywood Reporter' laten weten 'het allemaal erg lastig te vinden'. "Eerlijk gezegd weet ik niet of ik er überhaupt klaar voor ben om hierover te praten."

"Dat maakte het allemaal nog moeilijker"

'SJP' heeft Chris, die de rol van Mr. Big speelde in Sex And The City, de twee daarop volgende SATC speelfilms én de eerste aflevering van de reboot And Just Like That..., niet meer gesproken sinds hij onder vuur kwam te liggen. Omdat de actrice eveneens aan de reboot verbonden was als een van de uitvoerend producenten, bevond ze zich naar eigen zeggen in een lastig parket.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Noth terug op social media na beschuldigingen misbruik

"Dat maakte het allemaal nog moeilijker, als je hier ook als producent mee om dient te gaan. Ik weet het gewoon allemaal niet, het was...ja, wat zal ik zeggen? Het was gewoon heel pijnlijk."

Chris verloor meerdere acteerklussen nadat bekend werd dat meerdere vrouwen hem van seksueel misbruik beschuldigden. Ook werd hij uit de laatste aflevering van And Just Like That... gemonteerd, waar er eerst nog wel een rol voor hem was weggelegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Noth niet te zien in And Just Like That... documentaire

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!