Romee Strijd Beeld © Instagram @romeestrijd

Romee Strijd geeft sneak peek van riante zelf ontworpen droomvilla

18 mei 2022 07:23

De droomvilla van Romee Strijd (26) krijgt steeds meer vorm en het topmodel kan het niet laten om haar volgers alvast een kleine preview te geven van hoe haar huis eruit ziet. 'Home tour coming soon', schrijft Romee op Instagram.

"Home tour coming soon"

Op de foto's die Romee deelt zien we een deel van het interieur van haar woning. Vooral van de keuken, de woonkamer en de badkamer krijgen haar volgers sfeerbeelden te zien.

En wat blijkt? Romee houdt enorm van grijstinten. Die domineren de inrichting van haar woning volledig. Verder is ook te zien dat er veel ruimte over is. En dat er hier en daar nog wel een plant in huis gezet kan worden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Romee Strijd 'ten huwelijk gevraagd' door Laurens: 'I said yes'

Het droomhuis van Romee, haar partner Laurens van Leeuwen en hun dochter Mint staat in Pijnacker. Het is een rietgedekte villa die Romee en Laurens naar eigen wens hebben laten ontwerpen. Het ste kocht hun optrekje voor ongeveer 640.000 euro, exclusief kosten van de verbouwing uiteraard.

Eind 2020 beviel Romee van haar eerste kindje, Mint. Het model is er open over dat ze het moederschap soms knap lastig vindt. In de video hieronder vertelt ze daarover.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Schrik voor Romee Strijd: 'Baby Mint met zuurstofmasker in ambulance'

Romee Strijd vindt moederschap soms knap lastig

01:38