Özcan Akyol en Marc-Marie Huijbregts Beeld © ANP

Özcan Akyol opent vuur op Marc-Marie Huijbregts: 'Hij kan niks!'

18 mei 2022 07:39

Marc-Marie Huijbregts (57) heeft er dinsdagavond verbaal flink van langs gekregen in 'Vandaag Inside'. Met name tafelgast Özcan Akyol (38) opende het vuur op de cabaretier, die hem eerder 'onaardig in het echt' had genoemd.

"Ik heb nog nooit iets gezien van hem dat ik denk: oh, hij kan wat"

Toen de mannen aan tafel aan het praten waren over mensen die vaak te gast zijn in talkshows, ging het al snel over Marc-Marie, die met enige regelmaat in Beau te zien is. Johan Derksen noemde hem 'een aardige jongen die niks kan', maar dat ging er bij Özcan niet in.

"Hij is geen aardige jongen", zei Özcan direct. "De eerste keer dat ik hem ontmoette, had ik een interview gegeven aan het AD in aanloop naar het Boekenbal en toen had ik gezegd: 'Er lopen ook allemaal figuren rond van wie ik denk dat ze nooit een boek hebben geschreven, maar die zijn er wel. Toen zei ik: 'Bijvoorbeeld een Marc-Marie Huijbregts.'"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marc-Marie Huijbregts beschuldigt Birgit Schuurman van voice-shaming

Dat viel weer verkeerd bij Marc-Marie, legt Özcan uit. Daardoor was de eerste ontmoeting van de twee bij De Wereld Draait Door niet bepaald gezellig. "Hij kwam heel boos naar me toe en zei: 'Ik heb wél een boek geschreven!'" aldus Özcan, die daarbij een piepstemmetje opzette.

Johan vulde later aan dat hij vindt dat Marc-Marie 'de prijs van de slechtste oudejaarsconference ooit' heeft gewonnen. "Ik heb nog nooit iets gezien van hem dat ik denk: oh, hij kan wat."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marc-Marie Huijbregts deelt nare ervaring met bankmedewerker over zijn stem

Özcan is van mening dat Beau van Erven Dorens 'vast niemand anders kan vragen' voor zijn talkshow. "Ik denk het niet. Anders ga je toch niet elke dag hem vragen?"

Marc-Marie had zich eerder negatief uitgelaten over Vandaag Inside, naar aanleiding van de beruchte 'kaarsenrel'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!