Thomas van der Vlugt Beeld © ANP

Thomas van der Vlugt poedelnaakt voor Chantal Janzen: 'Even spannend hoor'

18 mei 2022 07:59

Thomas van der Vlugt (30) heeft zich de afgelopen tijd figuurlijk gezien flink blootgegeven door zijn zoektocht naar liefde te laten filmen. Uiteindelijk vond hij Merel in het programma 'De Bachelor'. Nu geeft Thomas zich ook letterlijk bloot. En wel voor de ogen van Chantal Janzen (43).

"Je moet elkaar eerst goed kennen"

Voor het blad van Chantal gaat Thomas letterlijk uit de kleren, waar Chantal bij staat. 'Je kan je voorstellen dat het even spannend was', schrijft Thomas bij de foto op Instagram. In het interview vertelt Thomas dat hij het moeilijk vindt om 'meteen 100 procent voor iemand te gaan'. "Ik durf er niet vól in te springen, omdat ik geen druk wil voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maureen mocht bachelor Thomas niet meer zien na laatste rozenceremonie

Sinds zijn avontuur in De Bachelor is er ineens veel meer aandacht voor hem, laat Thomas weten. Hij probeert ook zijn vriendin Merel te beschermen. "Ze krijgt veel te verduren. Een negatief bericht blijft altijd veel langer hangen dan een positief bericht. Ik weet: vandaag ben je nieuws, een hot topic, maar morgen ben je vergeten."

Thomas geeft haar soms zelfs mediatraining. "Laatst werd ze voor het eerst geïnterviewd. Dan gaan we van tevoren oefenen. Ze kan bijzonder goed politiek correct antwoorden. Beter dan ik."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bachelor Thomas droeg pruik op geheime dates met Merel

In de RTL Boulevard Reality Podcast was Maureen te gast, die het hart van Thomas net niet wist te veroveren. Maureen vertelde dat ze het best moeilijk had tijdens de reünie van het programma. Waarom precies? Dat zie je in onderstaande video.

Maureen had het moeilijk tijdens Bachelor-reünie: 'Oude gevoelens omhoog'

00:49