Beeld © ANP

Donny Roelvink deelt bizarre transformatie na vijf weken hard trainen

18 mei 2022 09:09

Donny Roelvinkk (24) is er niet vies van om wat uurtjes door te brengen in de sportschool. Met enige regelmaat wil hij nóg strakker in zijn vel zitten. En al die uurtjes die hij besteedt aan zijn fysiek werpen dan ook zijn vruchten af. De Roelvink-telg deelt het resultaat met de wereld.

"After 5 weeks"

Donny had al een lichaam waar de meeste mensen u tegen zeggen. Maar na vijf weken hard trainen zeggen nóg meer mensen tegen zijn strakke lichaam. 'After 5 weeks', schrijft hij bij twee foto's, waarop te zien is welke progressie hij heeft geboekt de afgelopen periode.

De zoon van Dries doet er dan ook alles aan om zo strak mogelijk voor de dag te verschijnen. Zo deelt hij regelmatig wat hij eet en dat blijken enkel gezonde maaltijden te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donny Roelvink geniet van single leven: 'Ditje hier, datje daar'

Misschien moest Donny weer even wat strakker aan de teugels trekken omdat hij die de afgelopen tijd heeft laten vieren nu hij weer geniet van het vrijgezellenleven. Daarover sprak Donny met RTL Boulevard. In de video hieronder vertelt hij wat hij daar precies mee bedoelt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donny Roelvink pakt flink uit en eert moeder met tatoeage

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!