Jada Borsato Beeld © ANP

Jada Borsato open over vreemdgaan Marco: 'Maakt veel kapot'

18 mei 2022 13:15

Jada Borsato (19), die flink aan de weg timmert als zangeres en actrice, spreekt in een online videoserie openhartig over vreemdgaan. Ze heeft van dichtbij gezien hoeveel impact dat op iemands leven heeft.

"Als je dat accepteert kun je jezelf daarmee beschadigen"

"Ik heb bij andere mensen om mij heen gezien, bijvoorbeeld mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen en hoeveel het kapot kan maken", begint ze haar verhaal in de videoserie #SpillTheTea van Teenmag. Haar vader Marco Borsato heeft meermaals de huwelijkse trouw aan de kant geschoven voor onder anderen een affaire met pianist Iris Hond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Borsato wist dat haar ouders weer samen zouden komen

Jada's moeder, Leontine Ruiters, ging na al die avontuurtjes van Marco niet bij hem weg. "Als je dat accepteert kun je jezelf daarmee beschadigen. Als je maar gewoon doorgaat met je relatie", vertelt Jada die het allemaal van dichtbij heeft zien gebeuren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Borsato (19) viert 7,5-jarig liefdesjubileum met vriend Roeland

Zelf is ze nooit vreemdgegaan. De 19-jarige Jada zit al zeven en een halfjaar in een 'gezonde relatie' met Roeland. Met hem beleefde ze vele 'eerste keren'. 

Ondertussen is Marco Borsato ook verwikkeld in een zedenzaak en wordt hij beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag bij het televisieprogramma The Voice of Holland. Hij heeft zich nog niet uitgelaten over deze aantijgingen. In de video hieronder zie je er meer over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!