Whitney Heard Beeld © ANP

Zus Amber Heard: 'Ik heb Johnny Amber zien slaan'

19 mei 2022 04:03

Whitney Heard Henriquez heeft woensdag in de rechtbank verklaard dat ze heeft gezien dat haar ex-zwager Johnny Depp (58) haar zus Amber Heard (36) meerdere keren in het gezicht heeft geslagen. De acteur ontkende eerder in de rechtszaak dat hij zijn ex ooit heeft geslagen.

Het voorval vond plaats in 2015. Volgens Whitney Heard Henriquez kregen Johnny Depp en haar zus ruzie over sms'jes die hij aan andere vrouwen zou hebben gestuurd. Volgens Amerikaanse media verklaarde Whitney Heard Henriquez dat zij tijdens die ruzie een duw kreeg van Johnny Depp. Haar zus zou hem daarop hebben geslagen, waarop hij haar meerdere klappen in het gezicht zou hebben gegeven en haar kledingkast zou hebben vernield.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Johnny weigerde Amber aan te kijken tijdens getuigenis

De zus vertelde in haar getuigenis ook dat ze tijdens het huwelijk van haar zus en Johnny meerdere keren cocaïne heeft gebruikt met de Pirates of the Caribbean-acteur. Ook zou ze vaker verwondingen bij haar zus hebben geconstateerd, maar ze verklaarde nooit te hebben gevraagd waar Amber die had opgelopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard 'dagelijks lastiggevallen' door fans Johnny Depp

Amber en Johnny staan al weken tegenover elkaar in een rechtbank in Virginia. De acteur beschuldigt zijn ex van smaad vanwege een ingezonden stuk dat zij over huiselijk geweld schreef in The Washington Post. Hij eist 50 miljoen dollar van haar, zij heeft hem daarop aangeklaagd voor 100 miljoen dollar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!