Thomas van der Vlught Beeld © ANP

Bachelor Thomas omschrijft zichzelf als 'hitsige en hormonale puber'

21 mei 2022 11:54

Thomas van der Vlugt (30) gaat in de nieuwe '&C' letterlijk uit de kleren en bespreekt álles over zijn seksleven. Zo blikt hij terug op de romantische momenten uit 'De Bachelor' en vertelt hij over zijn libido.

Hoewel Thomas niet graag over zijn gevoelens praat, doet hij nu wel een boekje open over zijn seksleven. Zo laat hij weten dat 'één keer per maand' niet de lading dekt voor de presentator. Tijdens zijn singlebestaan kon de voormalige bachelor zich dan ook als een 'hitsige en hormonale puber' gedragen. "Voorheen datete ik veel. Ik ging uit, op zoek naar vrouwen en seks." Nu lijkt hij zijn hormonen iets meer onder controle te hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas droeg pruik op geheime dates met Merel

Ook nu hij wat ouder is, is hij heel anders naar seks gaan kijken. "Nu ik dertig ben, besef ik: het draait niet allemaal meer om seks." De voormalig rokkenjager laat weten dat hij nu meer waarde hecht aan stabiliteit. Zo kon hij vroeger bijvoorbeeld 'jaloers zijn op vrienden die een lange en gelukkige relatie hadden'. Nu met Merel aan zijn zijde, de winnaar van De Bachelor, weet Thomas eindelijk hoe het is om 'vastigheid' te hebben. "We zijn stapelgek op elkaar, dat hadden we niet zien aankomen. We houden het nog steeds vol samen."

Dat hij nu één vrouw date betekent niet dat zijn seksleven er minder spannend op is geworden. Zo praat hij nu bijvoorbeeld openlijk met Merel over hun seksleven, iets wat hij voorheen nooit durfde. "Daar was ik te onzeker voor. Nu ik ouder word, sta ik er wat relaxter in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maureen mocht bachelor Thomas niet meer zien na laatste rozenceremonie

Op de vraag of de bachelor seks heeft gehad tijdens het opnemen van het programma, antwoordt hij heel stellig 'nee'. Wel geeft hij toe dat het daten met een groep mooie vrouwen niet altijd even makkelijk was. "Haha, ja, dat heeft wel effect op je libido, hoor", grapt hij. 

Niet alleen bachelor Thomas laat zich uit over zijn seksleven, maar ook bachelor Fabrizio deelt zijn bedgeheimen in de RTL Boulevard Reality Podcast. Bekijk het fragment hieronder of beluister de hele podcast via deze link.  

De bedgeheimen van Fabrizio & het gecancelde dateleven van Maureen

25:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!