Merel en Thomas in De Bachelor Beeld © Instagram: @thooootje

Bachelor Thomas moet wennen aan relatie met Merel: 'Durf niet vol in te springen'

19 mei 2022 19:07

Thomas van der Vlugt (30) deelde in het programma 'De Bachelor' zijn laatste roos uit aan Merel. Tijdens de reünie is gebleken dat ze - ruim een halfjaar later - nog steeds samen zijn. Ook aan '&C' laat de voormalige bachelor weten dat ze 'lekker aan het daten' zijn. Toch durft de presentator zich niet meteen een volle 100 procent in te zetten, geeft hij toe.

"Ik vind het moeilijk om ­meteen honderd procent voor iemand te gaan"

Aan het magazine vertelt Thomas dat hij en Merel 'stapelgek zijn op elkaar'. Tegelijkertijd geeft hij toe dat hij het moeilijk vindt om helemaal 'voor iemand te gaan'. "Ik durf er niet vól in te springen, omdat ik geen druk wil voelen dat het moet slagen. Ik rem ­mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik."

Toch zijn de twee tortelduifjes tot over hun oren verliefd op elkaar en zien ze een lange toekomst samen zeker zitten. Op de vraag of ze hun liefde zullen bezegelen met een kotertje, reageert Thomas stellig: "Daarvoor is het nog te vroeg. Aan kinderen moet ik ook echt nog even niet denken, hoor. Maar zeg nooit nooit." Ook over hun verdere toekomstplannen wil Thomas niet te veel kwijt. De presentator leeft veel liever in het moment. "Ik hou niet van vijfjarenplannen. Wie weet denk ik er over een jaar heel anders over." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas droeg pruik op geheime dates met Merel

Om zijn liefje in ieder geval voor te bereiden op een leven in de schijnwerpers, vindt Thomas het wel belangrijk om haar hierin te steunen. Zo geeft hij haar 'voor de grap' soms mediatraining. "Laatst werd ze voor het eerst geïnterviewd. Dan gaan we van tevoren oefenen. Ze kan bijzonder goed politiek correct antwoorden. Beter dan ik." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maureen mocht bachelor Thomas niet meer zien na laatste rozenceremonie

Terwijl Merel het hart van Thomas wist te veroveren, was die van Maureen gebroken. Tijdens de reünie van het programma vond ze het dan ook moeilijk om Thomas weer te zien. Ze vertelt erover in de RTL Boulevard Reality Podcast. Bekijk het fragment hieronder of beluister de hele podcast via deze link. 

Maureen had het moeilijk tijdens Bachelor-reünie: 'Oude gevoelens omhoog'

00:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!