Rihanna Beeld © Getty Images

'Zangeres Rihanna bevallen van eerste kindje'

19 mei 2022 19:28

Rihanna (34) zou volgens berichtgeving van 'TMZ' zijn bevallen van haar eerste kindje samen met rapper A$AP Rocky (33). De zangeres zou een zoontje hebben gekregen.

Het is niet duidelijk wanneer Rihanna precies is bevallen, naar verluid zou het ventje vorige week in Los Angeles geboren zijn.

Eric de Munck reageerde in de uitzending van RTL Boulevard op het nieuws. "Er is ophef ontstaan, want het schijnt dat een verpleegster uit het ziekenhuis deze informatie heeft gelekt", liet hij weten.

 

Rihanna reageert voor het eerst zelf op haar zwangerschap

01:22
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna vindt zwangerschap 'een mooie uitdaging'

Rihanna zelf heeft nog niets over haar bevalling gepubliceerd, al heeft haar ex Chris Brown haar al wel gefeliciteerd via Instagram Stories. De twee hebben in het verleden meerdere korte relaties gehad, maar in 2009 werd Brown veroordeeld voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriend van Rihanna aangehouden voor betrokkenheid schietpartij

In 2009 gaf Brown zichzelf bij de politie aan omdat hij Rihanna had mishandeld. De zanger kreeg van de rechter een taakstraf van 1400 uur opgelegd. Ook mocht hij vijf jaar lang geen contact met Rihanna opnemen en moest hij een anti-agressiecursus volgen. De twee kwamen in die tijd echter toch nog kort bij elkaar, maar gingen in 2013 definitief uit elkaar.