Rebel Wilson Beeld © Getty Images

Kinderwens was voor Rebel Wilson de reden om af te vallen

20 mei 2022 09:22

Rebel Wilson (42), die bekend werd door haar rol als Fat Amy in 'Pitch Perfect', wist in korte tijd maar liefst 38 kilo af te vallen. Aan 'PEOPLE Magazine' vertelt ze dat ze hiervoor een belangrijke reden had: het was namelijk nodig om de kansen op het krijgen van een kindje te vergroten.

"Ik dacht: o god, deze man is zo onbeleefd"

Begin 2020 besloot Rebel het roer drastisch om te gooien. Ze ging volop sporten en ongezonde voeding kwam haar huis niet meer in. De actrice vertelt nu dat deze nieuwe levensstijl alles te maken had met een bezoekje dat ze bracht aan een vruchtbaarheidsdokter in 2019.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rebel Wilson keert terug naar tienerjaren in nieuwe komediefilm Senior Year

"Hij bekeek me van top tot teen en zei: 'Je zou het zoveel beter doen als je gezonder was'", vertelt ze. Deze woorden vielen destijds absoluut niet goed bij Rebel: "Ik dacht: o god, deze man is zo onbeleefd." Achteraf gaf ze de dokter echter gelijk en besloot ze te gaan afvallen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rebel Wilson en Anne Hathaway vertellen over nieuwe film The Hustle

Rebel vertelt dat ze al lange tijd een kinderwens heeft. Omdat ze geen tijd wil verspillen vond ze het belangrijk om haar overgewicht zo snel mogelijk aan te pakken. Het feit dat ze aan het polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS) leidt, is ook een belangrijke reden voor haar geweest om gezonder te gaan leven. Dit is een aandoening waarbij er cysten op de eierstokken groeien, wat ook gevolgen kan hebben voor je vruchtbaarheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lid van koninklijke familie keurde grappen van Rebel Wilson

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!