Tom Cruise Beeld © Getty Images

Tom Cruise zou weer een relatie hebben met déze ex-vlam

20 mei 2022 15:33

Tom Cruise (59) doet altijd zijn best om zijn liefdesleven zo veel mogelijk privé te houden, maar tijdens de première van 'Top Gun: Marverick' verscheen er een veelzeggende gast op de rode loper: actrice Hayley Atwell (40), die in 2020 aan de acteur werd gelinkt. Een bron laat aan 'The Sun' weten dat de twee hun relatie weer nieuw leven hebben ingeblazen en dat dit ook de reden was dat zij gister op de première was.

"Ze is daar echt om hem te steunen, het is een grote stap in hun relatie"

Hoewel Tom en Hayley hun relatie nooit officieel hebben bevestigd, gingen er wel langere tijd geruchten over de twee rond. Het stel zou op de set van Mission: Impossible 7 naar elkaar toe zijn gegroeid en sindsdien onafscheidelijk zijn geweest. Vorig jaar zou er echter een einde aan de relatie zijn gekomen omdat de koek simpelweg op was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Cruise ontmoet William en Kate bij première Top Gun

Een bron vertelde destijds aan The Sun: "Het feit dat ze samen moesten filmen was erg intens. Ze kunnen erg goed met elkaar opschieten, maar ze hebben er toch voor gekozen om het bij een vriendschap te houden. Hun agenda’s zitten propvol en het vuurtje is gewoon gedoofd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Relatie tussen Tom Cruise en Hayley Atwell na een jaar voorbij'

Het lijkt er echter sterk op dat het vuurtje weer is aangewakkerd, want gisteravond was Hayley te zien tijdens de première van de nieuwste film van Tom. Volgens The Sun een belangrijk teken dat ze weer een relatie hebben. Een bron vertelt aan de krant: "Ze is daar echt om hem te steunen, het is een grote stap in hun relatie."

Hayley Atwell
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Auto Tom Cruise gestolen tijdens opnames Mission: Impossible

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!