Prins Charles en vrouw Camilla Beeld © ANP

Charles en Camilla te zien in jubileumaflevering EastEnders

22 mei 2022 00:18

Prins Charles (73) en zijn vrouw Camilla (74) zijn op 2 juni te zien in een aflevering van de Britse soapserie 'EastEnders'. De prins van Wales en de hertogin van Cornwall zijn te gast in een speciale aflevering ter gelegenheid van het regeringsjubileum van koningin Elizabeth (96), meldt de 'BBC' zaterdagavond.

"Dat moet zenuwslopend voor hen zijn geweest en volledig buiten hun normale doen om"

In de aflevering zullen Charles en Camilla samen met de bewoners van een bekende straat uit de serie een feest bijwonen ter ere van het 70-jarig jubileum van de Queen. De scènes zijn in maart opgenomen toen de prins en de hertogin een bezoek brachten aan de set van de serie en enkele castleden ontmoetten.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Prins Charles ernstig in verlegenheid gebracht

Charles en Camilla spelen zichzelf en zullen in die hoedanigheid een verrassingsbezoek brengen aan het feest. Ze worden begroet door het personage Linda Carter, gespeeld door Kellie Bright.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Charles schreef jarenlang brieven aan vermeende kindermisbruiker

Aan de BBC vertelde de actrice dat het paar het 'geweldig' heeft gedaan. "Ik dacht gewoon, 'wauw, ze hebben nog nooit zoiets gedaan'. Ze wisten dan ook niet echt wat ze konden verwachten, ik bedoel, dat moet zenuwslopend voor hen zijn geweest en volledig buiten hun normale doen om", zei Kellie. "Dus ik hoop dat ze er net zo van hebben genoten als wij."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!