Johnny Depp Beeld © ANP

Johnny Depp neemt maandag weer plaats in de getuigenbank

22 mei 2022 10:35

Johnny Depp (58) zal maandag naar verluidt weer als getuige worden opgeroepen in de smaadzaak die hij tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) heeft aangespannen. De acteur zal dan door het team van Amber ondervraagd worden, weet entertainmentwebsite 'Deadline'.

Johnny zal een van drie getuigen zijn die maandag door de verdediging naar voren wordt geroepen. Ook zullen een expert op het gebied van partnergeweld en een anatomie-expert in de getuigenbank plaatsnemen. De verwachting is dat de verdediging komende week klaar is met haar pleidooi in de zaak die op 11 april begon. De rechter wil vrijdag van beide partijen hun slotpleidooi horen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard 'dagelijks lastiggevallen' door fans Johnny Depp

De Pirates of the Caribbean-acteur klaagde zijn ex-vrouw aan omdat zij in 2018 in een opiniestuk in The Washington Post schreef dat zij huiselijk geweld had meegemaakt, zonder daarbij de naam van haar toenmalige echtgenoot te noemen. Volgens de acteur is het echter duidelijk dat hij in het artikel wordt bedoeld. Johnny ontkent dat hij Amber heeft misbruikt en klaagde haar aan wegens smaad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard: 'Dacht dat eerste klap van Johnny Depp grap was'

Belangrijkste details uit zaak Johnny Depp en Amber Heard

04:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!