Kourtney Kardashian Beeld © ANP

Kourtney Kardashian trouwt in zwart jurkje met Travis Barker

22 mei 2022 17:00

Kourtney Kardashian (43) geeft zondag in een korte zwarte jurk haar jawoord aan drummer Travis Barker (46). Ter hoogte van haar buik prijkt een gekleurde afbeelding van Maria. Op haar hoofd draagt de Amerikaanse realityster een korte zwarte sluier met een blauwe rand. Dat is te zien op foto's die Kourtney heeft gedeeld op haar Instagrampagina.

'Daar komt de...', luidt het bijschrift bij de plaatjes. Kourtney zal later op zondag in de Italiaanse stad Portofino trouwen met muzikant Travis. Eerder deze week trouwden Kourtney en Travis al voor de wet in Amerika. Ook hadden ze een officieuze trouwceremonie in Las Vegas.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé aanwezig in Italië voor bruiloft Kourtney Kardashian

Verschillende leden van de bekende familie Kardashian-Jenner zijn in de Italiaanse plaats voor de bruiloft. Onder anderen Khloé en Kim Kardashian en Kris, Kendall en Kylie Jenner werden er vrijdagavond door lokale media gezien in een restaurant. Ook zangeres Beyoncé is er gesignaleerd. Volgens het Britse tijdschrift Hello! is de zangeres zaterdag aangekomen en verblijft ze in hetzelfde hotel als de andere gasten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian deelt huwelijksfoto's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!