Mascha Feoktistova Beeld © ANP

Mascha Feoktistova vraagt volgers om hulp bij lingeriekwestie

23 mei 2022 17:15

Mascha Feoktistova (35) zit nooit om hulp verlegen als het om haar volgers gaat. Zo is het vandaag niet anders als ze 'uit de kleren' gaat in de hoop dat de mensen die de foto zien haar kunnen helpen bij een lingeriekwestie.

"Hello, it's me in ondergoed"

Gehuld in ondergoed en sokken probeert Mascha haar volgers uit te leggen waar ze precies naar op zoek is. Omdat ze vaak kleding in lichte tinten draagt, is ze op zoek naar specifiek ondergoed dat niet doorschijnt. 'Ik heb het punt bereikt dat ik over wil op volledig dit soort tinten, maar veel ‘nude’ ondergoed matcht niet helemaal met mijn huidskleur. Behalve deze tint roze, echt precies deze kleur werkt altijd goed bij me. Maar waar vind ik ondergoed in deze tint?!' vraagt Mascha. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is waarom Mascha Feoktistova botox in schouders laat spuiten

Mascha heeft er geen moeite mee om haar lichaam op deze manier tentoon te stellen aan haar 600.000 volgers. Zo vierde ze vorig jaar nog in een video dat ze voor het eerst sinds de bevalling van haar dochter weer badkleding aantrok. En de Grazia-cover die ze afgelopen september sierde, mocht van haar niet gephotoshopt worden

Met haar fotoshoot en interview wilde Mascha laten zien hoe het gemiddelde moederlijf er na ruim een jaar daadwerkelijk uitziet. Na de zwangerschap en de zware bevalling van Mila is Mascha meer dan ooit trots op haar lichaam. "Ik heb striae, een hangende huid en mijn borsten zijn ook iets meer gaan hangen", zei ze destijds. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha voor het eerst in badpak na bevalling: 'Trots op mijn lichaam'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!